L’art té un gran potencial a l’hora d’expressar la identitat corporativa d’una empresa i millorar l’ambient de treball. Incloure obres d’art a la decoració de l’oficina és una tendència a l’alça. Empreses referents a nivell mundial ja compten amb obres d’art a les seves oficines. És el cas, per exemple de les oficines de Facebook de Mark Zuckerberg, decorades amb art de creadors joves.

Encén la motivació i la creativitat del teu equip
Unes oficines de disseny, decorades amb gust i amb peces d’art, proporcionen una sensació de benestar als treballadors. La teva empresa es veurà diferenciada de la competència, guanyarà originalitat i proporcionarà beneficis al teu equip, més enllà dels aspectes laborals. Construir un espai agradable potencia la creativitat i la motivació davant dels projectes.

Teambuilding, captació i retenció de talent
Dotar d’una personalitat única a les teves oficines ajuda a unir relacions entre els treballadors de l’empresa. Una companyia que té cura de les seves instal·lacions és una empresa que cuida i valora al seu capital humà. És també un avantatge a l’hora de captar o retenir talent. Qui no voldria treballar en unes oficines de disseny?

Efecte anti-estrès
Són molts els estudis que han demostrat que l’art i la cultura al lloc de treball ajuden a reflexionar, milloren l’estat d’ànim, redueixen l’estrès i potencien la concentració.

decorar art oficina

Comunica els valors de l’empresa
Decorar l’oficina amb art té molts beneficis per als treballadors, però també per a l’empresa. És una manera elegant de comunicar els valors corporatius de manera directa. Reunió amb clients? L’art en diferents formes (quadres, escultures, mobiliari…) t’ajudarà a comunicar l’essència de la teva marca.

Has mirat mai una obra d’art i t’ha envaït una sensació de benestar? Aquest fenomen es deu a que el nostre cervell allibera endorfines i dopamina, millorant el nostre estat anímic i augmentant la productivitat i l’optimisme. Això es tradueix en una càrrega d’energia positiva, millors resultats i una relació més agradable amb les persones que ens envolten.

Des de Casa Canut, botiga de decoració a Andorra, t’animem a millorar l’estètica de les teves oficines incorporant alguns elements artístics. No saps per on començar? Passeja pel nostre catàleg i demana’ns assessorament.