Casa Canut, botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra materialitza, de manera magistral, l’univers Disney a través de l’original prisma de l’artista brasiler Romero Britto.

El resultat final són figures d’alta qualitat, plenes d’alegria i positivitat. La fusió del cubisme i el pop art tenen com a resultat divertides figures Disney amb curioses formes anatòmiques i uns colors extremadament vistosos i cridaners.

La Sireneta, un conte amb gairebé dos segles d’història

Aquest mes de maig ha arribat als cinemes la quarta adaptació del relat clàssic de Hans Christian Andersen. A més d’un musical, el conte del poeta i escriptor danès s’ha convertit en una pel·lícula d’anime i dos metratges de Disney (el primer, el 1989).

Gràcies a l’inigualable estil de Romero Britto, podràs omplir de llum i color els teus racons més especials amb les figures dels personatges més carismàtics de La Sireneta: Ariel (la sirena, protagonista de la història), Polochon (el llenguado comú, amic fidel de l’Ariel, que l’acompanya en totes les seves aventures) i Sebastià (el cranc, compositor a la cort del rei Tritó, que té com a objectiu vigilar les filles del monarca).

15 noves figures Disney de Roberto Britto t’esperen al catàleg de Casa Canut

A més de les tres efígies de La Sireneta, també pots adquirir els personatges més representatius de pel·lícules com La Bella i la Bèstia (Big Ben, Lumière, Bella i Bèstia), Pinotxo (la marioneta de fusta, el fill de Gepetto) o Lilo & Stitch (el curiós alienígena del film, l’experiment 626). També hi ha representacions d’icones clàssiques d’aquesta immensa factoria de ficció com ara Donald, Mickey o Minnie.

Si vols omplir d’alegria casa teva, amb figures decoratives Disney de colors vistosos i línies que recorden els vitralls de les grans catedrals, no oblidis navegar per la botiga online de Casa Canut. Allà trobaràs els personatges icònics de Disney identificats amb la pàtina única de Romero Britto. Quan els vegis, sentiràs la màgia de l’arc de pols de fada, que emmarca el castell de la Ventafocs, cada cop que comença una pel·lícula Disney