A Casa Canut, botiga especialitzada al món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra, estem constantment buscant ofertes innovadores, singulars i úniques per als nostres clients.

Gràcies a la recerca i rastreig constant de les tendències de mercat, incorporem al nostre catàleg de productes solucions com les que ofereix Garpe Interiores (que, des de 1967, es dedica a la importació i exportació de mobles i elements de regal i decoració).

Garpe Interiores, decoració sofisticada per omplir de vida la teva llar

Dotada d´un esperit innovador, la marca ha sabut adaptar-se als signes de cada temps, però fidel a la seva identitat clàssica i elegant. Casa Canut es troba entre la seva exclusiva cartera de clients, que s’estén per Europa, Orient Mitjà, Nord d’Àfrica i Amèrica del Sud.

Gràcies a l’extensa oferta de Garpe Interiores pots transitar des d’estils més conservadors (com el neoclàssic i romàntic) fins a tendències més trencadores (modern i glam). Degut a la detecció de nous mercats emergents com l’Índia, Tailàndia, les Filipines o la Xina, la renovació del seu catàleg és constant, comptant actualment amb més de 4.000 referències que abasten des de petites peces de decoració fins a mobles.

Tres generacions al servicio de l’elegància

Amb una tradició familiar arrelada, Garpe Interiores, ha sabut abraçar les noves tecnologies i xarxes socials per captar l’essència de les noves tendències en el món de la decoració i els mobles. N’és una prova els quadres, decorats amb rics i colorits motius animals i vegetals, que pots adquirir a través del web de Casa Canut. És un procés molt senzill, amb uns quants clics.

Totes les idees que abraci la teva ment, es troben a Casa Canut. Com a especialistes en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra, us assessorarem perquè la vostra llar llueixi amb elegància i estil, com una autèntica obra d’art.