Comptar amb una bateria de qualitat és un must per a qualsevol amant de la bona cuina. A Casa Canut, botiga de decoració per a la llar a Andorra, t’oferim un ampli ventall de les millors marques en articles de cuina. Woll Cookware és una de les nostres marques estrella. Són olles i paelles de fabricació artesanal alemanya amb revestiments super antiadherents i acabats de titani o diamant. Aptes per a tot tipus de font de calor: gas, inducció, vitroceràmica i forn. A més, el mànec extraïble és molt pràctic a l’hora de guardar o netejar els utensilis i et permet utilitzar-los com a safata de forn.

Si cuines amb aquests productes d’excel·lent qualitat, et recomanem que segueixis aquests consells d’utilització i manteniment.

ESTALVI D’ENERGIA
– Les olles i paelles Woll estan dissenyades per distribuir i emmagatzemar l’escalfor de manera eficient. Això contribueix a l’estalvi d’energia.
– La base de l’utensili ha de ser l’adequat per a la placa de cuina. Els fogons massa grans consumeixen energia innecessària. Si utilitzeu una placa de gas, el diàmetre de la flama mai ha de ser superior al diàmetre de la base del producte Woll.
– L’olla ha de ser l’adequada per al contingut que hi voleu posar. L’ideal és que ocupi 2/3.

ESCALFOR
– Quan estan buits, els productes de fosa professional WOLL arriben a una temperatura de fins a 300 ° C en només tres minuts quan s’utilitza la temperatura màxima. Reduïu el foc a temps per obtenir uns resultats de cocció saludables i saborosos.
– Si la temperatura és massa alta, els olis i greixos de cuina poden cremar molt ràpidament i també deixen les anomenades resines de quitrà a la superfície de la cassola, que en algunes circumstàncies no es poden eliminar i perjudicaran les propietats antiadherents.
– Quan fregiu carn sense greix, els productes de fosa professionals WOLL s’han d’escalfar durant aprox. 2 minuts i mig a la màxima potència.
woll cookware
REVESTIMENT
– Els productes de fosa professional WOLL són robustos i resistents. Són súper antiadherents amb acabats de titani o de diamant i aptes per a tot tipus de font de calor.
– El recobriment patentat de base dura fa que la superfície de fregir sigui extremadament resistent al tall i a l’abrasió.
– Si apareixen petites marques de ratllades a la superfície, el producte encara es pot utilitzar sense preocupacions i sense afectar les seves propietats de cocció i fregit ni a la salut.

UTENSILIS ADEQUATS
– El recobriment Woll és altament resistent i permet utilitzar tots els estris de cuina: fusta, plàstic o metall.
– Et recomanem els estris de silicona Woll, molt resistents a l’escalfor, fàcils de netejar i higiènics.

NETEJA
– Netejar els productes Woll és molt senzill i pràctic. Només cal aigua calenta i una mica de detergent.
– Tots els productes fosos professionals de Woll també són a prova de rentavaixelles.

PLAQUES DE CERÀMICA
– Eleva sempre els productes Woll a l’hora de traslladar-los.
– Si hi ha partícules de brutícia o altres elements entre la base i la superfície, podrien patir ratllades a la base de la cassola o a la vitroceràmica.
woll cookware
INDUCCIÓ
– Els productes de fosa professional WOLL també són adequats per cuinar amb inducció.
– Les plaques d’inducció sovint estan equipades amb sensors de camp magnètic al voltant de la vora, que detecten si les olles i cassoles són adequades per a la inducció. Per tant, el diàmetre de la zona de cocció hauria de correspondre a la mida de la base de la cuina.
– Per evitar fer malbé la placa d’inducció, aixequeu sempre els productes de fosa professionals WOLL quan els moveu.

SEGURETAT
– Per als productes de fosa professionals WOLL amb nanses modelades (fosa), sempre heu d’utilitzar un guant de forn, ja que a causa de la seva bona conductivitat tèrmica, s’escalfen.
– Els mànecs fixos, els mànecs laterals i els poms de la tapa són resistents al forn fins a 250 ° C (sèrie Logic: mànecs i poms de la tapa fixos fins a 220 ° C) i s’escalfen al forn. Utilitzeu guants de forn.
– Les nanses extraïbles dels productes de fosa professional WOLL no són resistents al forn. Si voleu utilitzar el producte de fosa professional WOLL al forn, primer heu de treure el mànec desmuntable.

Cuinar amb productes Woll és tot un plaer. Visita’ns a Av. Carlemany, 107, AD700 Escaldes-Engordany, Andorra o compra des de casa a la nostra botiga online.