Els quadres són un element indiscutible a la decoració de les parets de casa nostra. A Casa Canut Botiga disposem d’una àmplia varietat de quadres de tots els estils perquè trobis l’ideal per al teu espai. Vols afegir quadres a les teves parets però no saps per on començar? Posa atenció a aquests consells.

 

Abans de comprar, planifica

Localitza l’espai que vols decorar, tria la paret i visualitza què necessita. Un únic quadre, dos que formin part de la mateixa sèrie o diferents peces?

 

Quin impacte aconseguiràs?

Un quadre solitari s’endurà tot el protagonisme i tenyirà l’habitació de la seva essència. Si n’hi poses dos en sèrie, aportaràs ordre i harmonia. En el cas de triar-ne tres o més, siguin de la mateixa mida o diferents, aconseguiràs dinamisme i vitalitat.

 

Algunes idees basades en les teves aficions

La decoració de casa teva parla de tu i de la teva personalitat. A través dels quadres, expressem coses sobre nosaltres.

Per exemple, si ets aventurer/a, tria quadres relacionats amb viatges, mapes, pintures d’altres cultures, indrets del món… Si tens una ànima artística i conceptual, pots optar per obres abstractes que t’inspirin. Fanàtic/a de la música? També pots convertir-la en art visual mitjançant quadres d’escenes de jazz, de ball…

 

Com crear una composició depenent de l’espai disponible?

L’espai també condiciona la nostra decoració. T’oferim alguns consells que t’ajudaran a triar el quadre més adequat.

Parets estretes amb sostres molt alts: decanta’t per quadres amb orientació vertical o utilitza diferents quadres de forma quadrada i situa’ls un a sobre de l’altre.

Paret amb un moble baix a la part inferior: utilitza diferents quadres per crear una composició, sigui quadrada o rectangular, que quedi centrada sobre l’espai del moble.

Sobre el sofà: col·loca-hi un quadre panoràmic o situa’n diferents per crear una composició horitzontal. Tingues en compte que també pots crear-ne una d’asimètrica.

Sobre el llit: funcionen molt bé els quadres de gran format, siguin quadrats o horitzontals.

Vols afegir quadres a la decoració de casa teva? Compra online a la secció de decoració de la  nostra botiga online o visita’ns a la botiga física a l’Av. Carlemany, 107, d’Escaldes-Engordany, a Andorra.