L’estiu és a tocar i amb ell, l’època perfecta per gaudir dels nostres espais a l’aire lliure. Si teniu la sort de comptar amb una terrassa, és hora de preparar-la per convertir-la en el lloc perfecte per relaxar-se, menjar a l’aire lliure i gaudir de bons moments amb amics i familiars.

A Casa Canut, volem ajudar-te a decorar la teva terrassa perquè aquest estiu sigui perfecte. A continuació, us donem algunes idees i inspiració:

1. Defineix l’estil:
El primer que has de fer és definir l’estil que vols donar a la terrassa. T’agraden els colors vius i alegres? Prefereixes un ambient més minimalista i modern? O busques un espai rústic i acollidor? Un cop tinguis clar l’estil, podràs triar els mobles i la decoració que s’hi adaptin millor.

2. Tria els mobles adequats:
Els mobles són els elements principals de qualsevol terrassa. Has de triar-los tenint en compte la mida de la teva terrassa, el nombre de persones que la van utilitzar i l’ús que li donaràs. A Casa Canut trobaràs una àmplia varietat de mobles de diferents estils, materials i preus.

3. Crea zones diferents:
Si la teva terrassa té prou espai, pots crear diferents zones per a diferents activitats. Per exemple, podeu crear una zona de menjador, una altra de relax amb sofàs i pufs…

4. No t’oblidis de la il·luminació:
La il·luminació és molt important per crear un ambient agradable a la teva terrassa. Pots utilitzar una combinació de diferents tipus de llums, com llums de peu, fanalets, espelmes…

5. Decora amb plantes i flors:
Les plantes i flors són el complement perfecte per a qualsevol terrassa. A més d’aportar un toc de color i frescor, també et poden ajudar a crear un ambient més privat.

6. Afegeix alguns accessoris:
Els accessoris són la millor manera de donar un toc personal a la terrassa. Pots afegir coixins, catifes, escultures o qualsevol altre element decoratiu que t’agradi.

A Casa Canut trobaràs tot allò que necessites per decorar la teva terrassa aquest estiu. T’esperem a la nostra botiga o a la nostra web perquè puguis descobrir la nostra àmplia gamma de productes i mobles de terrassa.