A taula, no només és important el menjar, també la presentació. Uns plats de qualitat i amb personalitat marcaran la diferència! A Casa Canut Botiga disposem d’una àmplia varietat de vaixelles de tots els materials, però avui et volem indicar per a quines ocasions són adequades les vaixelles de porcellana.

Les vaixelles de porcellana són de les més preuades entre les fabricades amb material ceràmic. Per això, és una fantàstica elecció per a grans ocasions: cites especials, Nadal, aniversaris, àpats formals…

Si vols comprovar si un plat de porcellana és de bona qualitat, posa-hi una ma a darrere i situant-lo davant de la llum, has de veure l’ombra de la teva mà.

Aquest material s’utilitza des de temps ancestrals, però en l’actualitat s’ha reinventat per oferir-te dissenys moderns i avantguardistes. Sens dubte, sorprendràs a taula!

plats porcellana

5 avantatges de les vaixelles de porcellana

Resistència

La porcellana s’elabora amb pedres i minerals, cosa que li aporta una resistència única davant dels cops, ratllades i fragmentacions.

Durabilitat

Una vaixella de porcellana de qualitat et durarà molts i molts anys sense patir desgast o perdre propietats.

Conserva la temperatura

Una de les propietats de la porcellana és que, tant si s’hi posa fred com calent, conserva la temperatura dels aliments.

Molt higiènica

Durant el seu procés de fabricació, es realitza un vitrificat. Això fa que no absorbeixi olors ni sabors i que cap residu s’hi pugui acumular.

Apta per a rentaplats i microones

És un material que resisteix altes temperatures. Per tant, no has de patir quan hi posis menjar calent o l’introdueixis al rentaplats o al microones.

plats porcellana royal doulton

Vols incorporar una vaixella de porcellana a la teva cuina? T’esperem a Casa Canut Botiga, Av. Carlemany, 107, d’Escaldes Engordany. I si vols comprar des de casa, descobreix la secció “Arts de la Taula” de la nostra botiga online.