Les catifes a la cuina són una tendència a l’alça. S’utilitzen per molt més que un motiu estètic, milloren la teva seguretat, mantenen la cuina més neta i protegeixen el terra. Les botigues especialistes en decoració per a la llar comptem amb catifes dissenyades especialment per a la cuina, resistents i molt fàcils de netejar.

T’expliquem els avantatges de posar una catifa a la cuina!

Evita relliscades
Tots hem patit alguna relliscada a la cuina. És una zona on poden caure productes, líquids, esquitxades mentre cuinem o rentem els plats… Situar una catifa a prop de la pica o dels fogons absorbirà l’aigua, oli o greixos que puguin caure i evitar que rellisquis.

Protegeix el terra
El terra de la cuina és un dels que més desgast pateixen a les nostres llars. Tant per les esquitxades o elements que cauen a terra com pels nostres peus quan circulem per l’espai. Posant una catifa, protegiràs el terra encara que sigui de materials delicats com la fusta.

catifa-cuina-2

Atrapa la brutícia
Una catifa per a la cuina evita que xafis esquitxades i les escampis per la cuina o per tota la casa. A més, si en poses una just a la porta de la cuina, evitaràs que la brutícia de l’exterior entri i que la que es pugui produir a la cuina s’estengui a altres espais.

Delimita l’espai
En cuines àmplies que aglutinen espais amb diferents funcions (cuinar, taula per menjar, aparells de bugaderia…) les catifes són perfectes per separar visualment l’espai. A Casa Canut Botiga, les tens disponibles en diferents formats perquè trobis la que més s’hi adequa.

Suma caliu i estil a la teva cuina
La teva cuina no ha de perquè ser un espai fred i sense decoració. Les catifes especialment dissenyades per a cuines t’ofereixen un ampli ventall de dissenys i temàtiques perquè omplis de color i creativitat cada racó. Tria el teu disseny preferit i inspira’t a cuinar delicioses creacions.

A Casa Canut, botiga especialista en art i decoració per a la llar, t’oferim les excepcionals catifes Kleen Tex Wash & Dry, ideals per a la cuina i aptes per a la rentadora.
cocina-alfombra