La factoria Disney ha estat referent en múltiples generacions de nens des de la seva creació el 1923, ja fa gairebé un segle. Però si tota la màgia de Disney s’hagués de condensar en una única figura -que ha evolucionat al llarg de la història de la companyia d’entreteniment- seria indubtablement la del mític ratolí Mickey Mouse.

A Casa Canut, botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra t’ofereix tota la creativitat i fantasia del món Disney a través de figures d’aquest icònic personatge d’alta qualitat i acabats finíssims.

Mickey Mouse, l’emblema Disney

Fa gairebé 94 anys que Mickey Mouse es va fer famós a través del curtmetratge d’animació “Steamboat Willie”, que tenia una durada d’uns 7 minuts. Es va tractar d’una fita, ja que va ser el primer producte audiovisual d’aquest tipus en què la música i el so estaven sincronitzats amb la imatge durant tot el metratge. Comparat amb les actuals, complexes i hiperrealistes animacions digitals, es va tractar d’una autèntica obra artesanal. En ella, cada escena estava composta per diversos dibuixos amb petites variacions entre l’un i l’altre perquè, en projectar-se seguits, creés l’efecte de moviment.

Després del salt a la gran pantalla al Teatre Colony de Nova York, van arribar infinitat de curts, pel·lícules, sèries de dibuixos animats, joguines, siluetes de marxandatge i figures de decoració d’alta qualitat en què el ratolí ha estat el protagonista, com ara les que ofereix Casa Canut a la seva web.

Mickey i Minnie Mouse, la parella de l’any eterna

Les escenes del personatge més entranyable de la companyia, al costat de la seva inseparable Minnie, seran un regal que sempre enamorarà. Figures que representen divertides escenes afectuoses i de casament (i fins i tot la reproducció d’una petició de mà), compartint moments de lectura i menjant gelat.

Figures Disney per a tots els gustos

Des de les més tradicionals i clàssiques (que recullen escenes reconeixibles de les pel·lícules més famoses d’aquesta immensa factoria d’animació) fins a les més modernes i trencadores (figures Pop Art i de Fantasia Fosca, per als amants de l’art més transgressor), tot l’univers Disney ja és al teu abast.

Si vols endinsar-te a l’apassionant univers Disney, a través de les seves llegendàries i detallades figures decoratives, visita la botiga online de Casa Canut. És igual si pretens omplir de creativitat casa teva, com si vols fer un regal molt especial i singular. Els personatges Disney donaran un toc de color al teu dia a dia.