Hi ha molt poques marques que tinguin la capacitat de posicionar-se a la ment dels consumidors durant generacions, impassibles al pas del temps. La refrescant Coca-cola, l’eterna Nivea, l’incombustible boli BIC i la màgia de Disney són referents clars.

En el cas de la fàbrica de somnis nord-americana, una galàxia infinita de personatges porten meravellant nens i adults de tot el planeta, des de fa gairebé un segle. Casa Canut, botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra t’acosta ara el món Disney a través d’un ampli catàleg de figures d’alta qualitat i acabats finíssims.

Personatges icònics tradicionals

Dumbo, Bambi, Ventafocs, Campaneta, la Bella i la Bèstia, Blancaneus i els Set Nans (primer llargmetratge de dibuixos animats de la història del cinema), Pinotxo, Fantasia, l’Oncle Gilito, Timó i Pumba i Alícia al País de les Meravelles, entre d’altres, tenen cabuda en aquesta magnífica col·lecció de siluetes Disney, que recull escenes reconeixibles de les pel·lícules més taquilleres d’aquesta factoria d’animació.

Mickey i Minnie Mouse, una parella molt especial que mai falla

El personatge més emblemàtic de la companyia -fundada el 1923 pels germans Walt i Roy Disney, juntament amb l’animador Ub Iwerks-, és un regal segur. Figures que mostren divertides escenes afectuoses i de casament (i fins i tot un passatge que reprodueix una petició de mà), compartint moments de lectura i menjant gelat, juntament amb la seva inseparable Minnie i que faran les delícies dels compradors.

Pop Art i Fantasia Obscura per a amants de l’art més transgressor

Les persones que prefereixin unir el món de les tradicions amb tècniques artístiques més innovadores, tenen el seu espai gràcies a les figures Pop Art, amb dissenys Disney molt acolorits de Mickey, Minnie, Stitch, Goofy, Pluto, Dumbo i el gat de Chesire. I els que van quedar hipnotitzats per l’univers creat per Tim Burton a Malson abans de Nadal, es poden endur de record a casa figures del Jack Skellington -el Rei Carbassa- i la Sally (la nina de drap que s’enamora d’en Jack); siluetes sorprenents que captaran l’atenció allà on siguin.

Si vols submergir-te a l’univers Disney, a través de les seves llegendàries i detallades figures decoratives, visita la botiga online de Casa Canut. Tant si vols omplir de màgia i color racons especials de casa teva, com si les fas servir com a regal. Els personatges Disney us faran quedar com un rei o reina de conte de fades.