L’estil industrial està de moda i sembla quelcom innovador, però sabies que compta amb més de 60 anys d’història? És un tipus de decoració atemporal que va aparèixer a mitjans del segle XX als habitatges tipus loft de Nova York. Aquests espais eren fàbriques o magatzems abandonats i transformats en llars per viure-hi.

Els materials que s’utilitzen en la decoració d’estil industrial estan relacionats amb les construccions i les fàbriques i és habitual trobar-hi formigó, ferro, cuir o fusta sense tractar. L’estil industrial també es basa en la reutilització d’objectes per donar-los una altra utilitat. Reciclar i reinventar és clau!

Taules de fustes rústiques amb elements de ferro, armaris que ens recorden els que s’utilitzen als tallers, caixes de fusta, cadires retro… i fins i tot llums creats amb diferents elements!

A Casa Canut Botiga, deco-shop a Andorra, volem ajudar-te a decorar la teva llar de l’estil que més t’agradi. Et recomanem una selecció de llums d’estil industrial que donaran un toc únic a casa teva.

 

Làmpada telèfon

Recordes els telèfons de sobretaula en els que havies de fer girar una roda per marcar el número un a un? Segur que et porten molts bons records. Ara pots incloure’l a la decoració de casa teva amb aquesta original làmpada. L’auricular inclou dues bombetes i és ideal per la tauleta de nit o una taula auxiliar.

Comprar làmpada telèfon online.

Làmpada petroli

Aquesta làmpada farà les delícies de tots els amants del motor i de l’estil steampunk. Un llum que combina un bidó de combustible amb un far de motocicleta retro.

Comprar làmpada petroli online.

Làmpada roda

Una peça digna de museu. Ideal per als enamorats de les bicis o les motocicletes antigues, està plena de detalls! La base està formada per un engranatge, des d’on s’eleva una roda antiga. Una altra peça mecànica serveix per enllaçar aquesta roda amb el far.

Comprar làmpada roda online

Bonus: l’elegant llum Casablanca

Busques una làmpada que combini amb l’estil industrial, però alhora sumi un toc d’elegància? El llum Casablanca és el que necessites. Un disseny minimalista i sobri que despertarà l’interès de tothom pel seu fil de llum sobre un entorn purament negre.

Comprar làmpada Casablanca online

A Casa Canut Botiga, deco-shop a Andorra, trobaràs elements per a tots els estils de decoració. Si t’interessa especialment l’estil industrial, també comptem amb altres articles com rellotges o mobiliari. Vine a fer-hi una ullada o entra a la nostra botiga online de decoració.