Amb l’arribada del bon temps, les taules es vesteixen d’una manera més fresca i alegre, lluny de les normes i l’etiqueta d’esdeveniments assenyalats en altres èpoques. A banda de les estovalles i tovallons, els plats i altres elements decoratius coronen l’art de la taula, en què Casa Canut és un autèntic expert (com també en el món de la decoració, els accessoris i el regal).

L’estiu és pastura del binomi relaxació-diversió, que es tradueix en trobades desenfadades i taules decorades de les formes més diverses, esquitxades per estils eclèctics, com les possibilitats que ofereix Royal Doulton – Londres, firma que s’acaba d’incorporar al catàleg de Casa Canut.

Royal Doulton, un toc de distinció per als teus àpats d’estiu

Des que el 1815 John Doulton -empresari i fabricant de ceràmica anglès- va fundar l’ara mundialment famosa empresa Royal Doulton, l’objectiu sempre ha estat el mateix: crear productes que alhora siguin funcionals i donin un toc de màgia i distinció durant les trobades amb familiars i amics al voltant d´una taula (una tradició mediterrània tan summament arrelada a Espanya).

A través dels 4 productes que et presentem a continuació, dins de la seva àmplia gamma, crearàs diferents estats d’ànim a taula:

  1. Gordon Ramsey Maze blau. Set de 16 plats i bols del conegut xef escocès, símbol de la tranquil·litat, la frescor i la intel·ligència. És una opció sòbria i alhora extravertida, que expressa confiança.
  2. Set de 4 gots verd. Combina de forma molt delicada la transició entre el color, situat al cul del got i la transparència de la resta del recipient. El color per antonomàsia de l’esperança representa alhora el moviment i l’ecologia, que transporta cap a un estat de relaxació i benestar.
  3. French Press bitò (gris i blanca). Deixa bocabadats els teus comensals comportant-te com un autèntic barista, oferint cafè d’alta qualitat per tancar una trobada amb magnificència. Amb la combinació de tots dos tons recrearàs un espai segur, ple de pau i tranquil·litat.
  4. Bols de pasta de quatre colors. Amb la combinació de taronja (entusiasme, sensualitat i optimisme), groc (felicitat, riquesa i abundància), morat (sofisticació, elegància i misteri) i blau (elegància i puresa), qualsevol situació amb final feliç és possible…

Serveix els teus comensals amb molt d’estil, aquest estiu, amb Royal Doulton. Compra tots els millors complements per a la taula al web de Casa Canut o al seu Art Deco Shop d’Andorra; segur que no te’n penediràs.