Seure a la platja o a la muntanya amb una cervesa fresca en un calorós dia d’estiu és un dels millors plaers que podem experimentar. Si et sents identificat/da amb aquesta afirmació, ets un/a beer lover!

Des de Casa Canut, botiga especialitzada en art i decoració per a la llar, volem que maximitzis encara més aquest moment i et presentem una col·lecció de copes per a cervesa realment incomparables.

Les copes de la marca alemanya Ritzenhoff estan dissenyades especialment per beure cervesa. Un disseny robust alhora que delicat, amb increïbles il·lustracions que recorden als tatuatges retro.

La seva forma estilitzada i allargada és ideal per degustar la cervesa i gaudir d’una deliciosa i justa corona d’escuma. La marca és experta en dissenyar copes modernes amb decoracions distintives i ha col·laborat amb més de 300 artistes internacionals. Ritzenhoff és l’únic fabricant de vidre a Europa que ofereix el servei des del disseny fins a la producció de vidre.

A la botiga online de Casa Canut hi trobaràs copes de cervesa per regalar, en format individual o en pack de dos. Hi trobaràs dissenys per a tots els gustos: guineus, temàtica ciclista, de pòquer, animals salvatges…

Convida als amics a fer una cervesa a casa i sorprèn-los quan els la serveixis en aquestes exclusives i artístiques copes. Si t’agrada l’art i la cervesa, les has de tenir.