L’artista andorrana Ona Saumell revoluciona l’art, no només amb la tela i els pinzells, també innova amb complements que faciliten que l’art t’acompanyi allà on vagis. La jove pintora troba la seva inspiració en les dones i el moviment feminista, lluitant per la igualtat a través de l’art.

L’Ona Saumell projecta el feminisme des de l’elogi, el color, la sensualitat i la bellesa. Rostres de dones que representen la lluita. La seva primera col·lecció compta amb 10 retrats de dones del món que representen punts que les dones han guanyat des de l’inici de la lluita feminista.

A més, el seu projecte té també una vessant solidària. Part del que aconsegueix amb les seves obres, ho destina a una ONG que té com a objectiu ajudar a les dones a sortir de l’explotació sexual.

La creació no s’atura i ja compta amb nombroses col·leccions que van arribar després de Women of the World com Real Beauty, Sensuality i Out.

Com a bona artista, transmet els seus valors en forma de contrast de colors: el negre de la solemnitat, el dramatisme, la sofisticació i la seguretat; el blanc de la neteja, la simplicitat, la innocència i l’honestedat.

L’ànima inquieta de l’Ona no la deixa aturar-se i l’ha impulsat a fer volar el seu art projectant-lo també a fundes de mòbil, dessuadores i revistes.

A Casa Canut Botiga som autèntics apassionats del art i volem donar suport als artistes locals. Si vols gaudir com nosaltres d’una artista única i andorrana, t’esperem a Casa Canut Botiga, deco-shop a Andorra, per sorprendre’t amb les seves obres d’art.