L’Eddy Maniez és un pintor, escultor i artista plàstic francès. El seu art és fruit d’una formació autodidacta i ha aconseguit un reconeixement mundial per les seves escultures acolorides i úniques. Si les veus, no les oblidaràs!

La seva tècnica consisteix en recobrir les creacions amb milers de puntets de silicona. No fa servir cap pla o guia, pel que la seva feina és totalment intuïtiva. El conjunt de puntets crea una sensació de vida i corbes expressives, punxegudes a la vista però suaus al tacte.

Per desenvolupar la seva feina artística, només utilitza una pistola de silicona manual i elements per decorar les figures. Per exemple, incrustacions d’Swarovski.

Des del 2010, l’artista ha creat una silicona especial que resisteix el pas del temps per poder gaudir durant molt més d’unes obres originals i excepcionals.

Gossos, peixos, goril·les, eriçons… tot un món animal amb una estètica incomparable i un efecte visual que confon la realitat amb el món digital.

A Casa Canut Botiga, som ferms admiradors d’aquest gran artista i disposem de les peces úniques d’Eddy Maniez en exclusiva a Andorra. Visita’ns a l’Av. Carlemany, 107, d’Escaldes-Engordany i descobreix un art que et deixarà sense paraules.