Guillermo Forchino és un artista plàstic argentí que crea obres d’art de poli-resines que recorden, pel seu estil, a les tires còmiques. Els personatges humorístics representen escenes quotidianes i les seves creacions sempre vénen carregades d’humor i delicadesa.

A Casa Canut, botiga d’art i decoració per a la llar a Andorra, posem a la teva disposició les figures d’aquest prestigiós artista de caràcter únic. Troba les figures artístiques de Guillermo Forchino, clicant aquí.

L’artista Guillermo Forchino va néixer el 1952 a Rosario, Argentina i actualment viu a París. És reconegut internacionalment i les seves obres són fàcilment identificables pel seu estil incomparable. Famílies anant de vacances, vehicles, esports, oficis… són només alguns dels temes de les seves peces.

262-single-default

De manera regular, Guillermo Forchino exposa en prestigioses sales d’art de França, Argentina i els Països Baixos.

Des del 2003, les obres de l’artista argentí estan disponibles també per al gran públic. Va ser aquest any quan Guillermo Forchino i VMM van iniciar una col·laboració que va fer possible la creació de reproduccions a escala mundial.

Aquestes creacions es troben només a botigues especialitzades i autentificades. Cada obra compta amb un certificat numerat que garanteix la seva autenticitat.

A Casa Canut Botiga, tenim la sort de ser una d’aquestes botigues autoritzades. Posem a la teva disposició les diferents col·leccions de Guillermo Forchino perquè puguis decorar casa teva, l’oficina o fer un regal inoblidable.

Et convidem a conèixer més a fons a l’artista amb aquesta entrevista que va oferir a Radio Francia Internacional en motiu de l’exposició 48º Celsius de l’artista plàstic, que va tenir lloc a la galeria On-Of Studio de París.