Andorra és el país dels Pirineus, on la neu llueix amb la seva millor esplendor. En aquest oasi de naturalesa exuberant hi viu un dels seus símbols més representatius: l’isard. Aquest animal, l’hàbitat del qual és l’alta muntanya, salva els pronunciats desnivells i l’orografia escarpada, gràcies a les seves poderoses potes i peülles dures i resistents.

Estem davant d’un animal de gran agilitat, proveït d’una vista, oïda i olfacte excel·lents. La mateixa vista, oïda i olfacte que té Casa Canut, botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra, en incorporar al seu ampli catàleg la prestigiosa marca andorrana isR.

L’isard andorrà d’isR; producte 100% local

La creació de la marca isR s’ha gestat a foc lent. La idea va sorgir fa una dècada amb l’objectiu de materialitzar un model de negoci atractiu, viable, sostenible i fidel a l’esperit i la llibertat de la natura en general i dels Pirineus en particular.

Un cop encaixades totes les peces, de manera molt orgànica i natural, va néixer l’isard d’isR, l’humil homenatge de la marca amb un dels símbols del país tricolor. La seva figura musculosa, disposada de dues banyes petites i primes i una cua curta, presideix totes les obres de la prestigiosa marca andorrana.

Porta l’isard a la butxaca o personalitza’l

Decora el teu feix de claus amb els clauers de cap o de cos sencer de l’isard (en cinc variats colors: negre, blanc, crema, plata i taronja). També disposes de l’opció de personalitzar un isard pirinenc amb la versió XXL, que té 50 centímetres d’alçada.

Tant si estàs enamorat de motius animals -com en el cas de l’isard– com si optes per elements florals o amb més caràcter geomètric o clàssic, a Casa Canut som especialistes en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra. Visita la nostra pàgina web i treu el millor partit a casa teva.