La paret d’una llar és com un llenç en blanc. Desperta la teva creativitat i decora amb rellotges donant-hi una personalitat única. A Casa Canut, botiga de decoració a Andorra, t’oferim rellotges de diferents estils perquè afegeixis un toc únic i alhora pràctic a casa teva. Et donem algunes idees? Pren nota!

Protagonistes a qualsevol estança

Els rellotges són ideals per vestir les parets del menjador, la sala, el rebedor i fins i tot la cuina. Són elements molt decoratius i els podràs trobar de disseny modern, clàssic, vintage… Perfectes per donar vida i sofisticació als diferents espais de casa.

Tria el rellotge que millor s’adeqüi a l’espai

Tot i que els rellotges són excel·lents per decorar la llar, has de tenir en compte l’estil i la mida que encaixen amb l’espai on el vols col·locar. Si disposes d’una paret buida de grans dimensions, no optis per un rellotge petit perquè es veurà desplaçat. De la mateixa manera, un rellotge massa gran en una zona petita, farà que es vegi atapeït i perdi l’elegància.

El color de la paret, un element a tenir en compte

No només has de calcular l’espai, també altres elements decoratius com el color de les parets. Pots utilitzar una estratègia de contrastos per destacar el rellotge, per exemple, si la paret és de colors clars, pots optar per un rellotge de colors vius o foscos o viceversa. Si no vols que tingui tant protagonisme, tria un color més suau però que combini. Materials com la fusta o l’acer són ideals perquè combinen amb qualsevol superfície!

Rellotges que parlen de tu

La varietat de models de rellotges et permet mostrar la teva personalitat o aficions a través de la decoració. Si t’agrada molt viatjar, pots triar un rellotge d’estació de tren o un rellotge amb un mapamundi. T’apassionen les motos i la cultura americana? Aquest rellotge de la ruta 66 és ideal per a tu.

Com trobar el millor lloc?

Segur que a casa hi tens molts racons on quedaria genial un rellotge. Sabies que també és bona idea col·locar un rellotge sobre un aparador sense la necessitat de penjar-lo a la paret? Si la teva cuina té un frontal d’obra davant de la campana extractora, pot ser un molt bon lloc per posar-hi un rellotge. El porxo també pot ser un bon lloc on posar-hi un rellotge rústic, provençal o vintage i, si ho desitges, fins i tot pots crear composicions amb rellotges de diferents mides i estils.

T’animes a incloure rellotges a la decoració de la teva llar? T’esperem a Casa Canut, la teva botiga de decoració per a la llar a Andorra.