La proximitat de l’estiu, les tardes-nits lluminoses i els caps de setmana plens de sol i de bon temps, destapen les nostres ganes de sortir, compartir i divertir-nos. A Casa Canut, botiga especialitzada al món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra ho sabem; així que t’oferim propostes desenfadades i originals de copes i gots Lolita perquè els teus còctels i begudes més refrescants llueixin com el sol.

Els millors còctels a la copes més originals de Lolita

Tant si et van els motius florals (cherry blossom, mum in bloom, orgànica), com si vols celebrar un aniversari rodó (happy 40th & 60th) o optes per motius més gamberros i transgressors (sugar skulls), els teus còctels sempre amb una copa Lolita. Hi pots allotjar els mítics Dry Martini, Manhattan, Bloody Mary, Mojito o Margarita.

El món del gin tonic mereix un capítol a part, amb una múltiple oferta de gots específics Lolita (marieta, papallona, flors, libèl·lula i suculentes) per a aquest còctel, barreja de ginebra, aigua tònica i gel.

Els brindis més especials, amb copes de cava de motius innovadors

Si voleu regar un casament estival amb el millor cava, l’opció perfecta és la copa de cors, molt afí a una celebració plena d’amor i emoció. En canvi, per a trobades més recurrents (aniversaris, un ascens, una reunió d’amics que fa temps que no es veuen) res millor que motius de natura (models bugs i spring).

Però si et van els combinats a base de cava, et pots inclinar per crear suculents Bellini o Mimosa.

Sacia la teva set amb gots Lolita

En reunions familiars on hi ha molts nens o per a una trobada a primera hora de la tarda, res millor que gaudir junts d’una exquisida llimonada casolana, rematada amb gots Lolita (colibrí, jungle, papallona, flamenc i abella).

Si vols deixar els teus convidats amb la boca oberta en servir els seus còctels i begudes refrescants preferides, sorprèn-los amb les úniques i inimitables copes i gots Lolita. Xinxín!!!