Vi o cervesa? Si t’apassiona gaudir d’una copa de qualsevol d’aquestes famoses begudes, et recomanem fer-ho com un autèntic expert. A Casa Canut, art deco shop, estem especialitzats en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra i disposem de dues de les millors marques en copes per a vi i cervesa. El millor disseny i ergonomia perquè gaudeixis de les millors celebracions i moments especials.

No només potenciaràs el seu sabor i particularitats, també et delectaràs amb els seus atractius dissenys i sorprendràs tots els teus convidats.

L’origen de la cervesa i el vi, una tradició que val la pena celebrar

Sabies que hi ha indicis que estableixen l’origen de la cervesa al Paleolític Superior (cap a l’any 10.000 aC) i més clars de l’elaboració del vi cap al 8.000 aC, al període Neolític (gràcies a restes fermentatives de raïm trobades en jaciments arqueològics)? Es tracta de dues begudes que s’han estès i popularitzat a nivell mundial, des de temps immemorials.

En els darrers anys ha adquirit una gran importància el got o copa on es gaudeixen aquests dos productes gastronòmics, potenciant les característiques organolèptiques del vi i la cervesa.

Eleva tots els matisos de la cervesa en un got Ritzenhoff

L’empresa familiar, després d’un segle d’història, es va acabar convertint en un dels fabricants de vidre més famosos de tot Alemanya. Els seus productes extraordinaris són fruit de processos de fabricació i acabats molt precisos; “Made in Germany”.

El set de dos gots de la marca, elevarà la teva cervesa a un nivell sublim. El recipient, d’estil Pilsner, estilitzat i d’alta qualitat, és perfecte per a les modalitats altament carbonatades per mantenir l’escuma. Gràcies a la seva forma de base estreta i eixamplament superior, s’aprecien amb més riquesa les aromes i els matisos de color del beuratge. Amb els gots Ritzenhoff, exquisitament decorats amb motius animals, trauràs el millor del teu glop de cervesa.

Riedel, la copa revolucionària que potencia el vi

Tres segles han servit a Riedel Crystal per desenvolupar la cristalleria adaptada a la varietat del raïm del vi. El seu gran actiu va ser detectar, quan la majoria de marques només se centraven únicament en el disseny, que l’aroma i sabor d’una beguda està clarament determinada per la mida i la forma del recipient en què es consumeix. Els seus dissenys revolucionaris i trencadors faran que el teu vi tregui a lluir la seva millor personalitat.

Tant si ets un amant dels escumosos, com de les millors propostes de la varietat pinot noir, emprada per a vins negres i rosats, la teva resposta serà sempre Riedel. Amb les seves apostes de copes de calze no excessivament llarg i forma acampanada, els teus vins lluiran com mai davant dels hostes, maridant amb exquisides propostes culinàries casolanes.

És igual la celebració que organitzaràs o el moment especial que vols destacar, a Casa Canut art deco shop, t’assessorarem, com a especialistes en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra, perquè treguis el millor partit a l’hora de servir les millors cerveses i vins als teus comensals.