Hi ha persones amb un caràcter i personalitat úniques, que posen la realitat potes enlaire i deixen una empremta inesborrable que perdura en el temps. Thomas Hoffmann, optimista incansable, va decidir omplir de llum amb el seu art la foscor d’un succés tan terrible com l’atemptat a les Torres Bessones l’11-S. La seva original resposta va voler sembrar el seu món d’alegria amb figures pintades a mà per als seus familiars i amics més propers. Aquest va ser el punt de partida d’una explosió creativa que s’allargaria més d’una dècada.

A Casa Canut Art Deco Shop d’Andorra, fidels a una filosofia que cerca disposar d’un ampli i selecte catàleg de marques, apostem per col·leccions singulars i úniques com la de Toms Drag. Amb apostes com aquesta, portaràs el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a un altre nivell a casa teva.

Toms Drag, la seva col·lecció més coneguda

Amb Toms Drag Collection la fama de Thomas Hoffmann va assolir cotes mundials. Els seus dissenys peculiars estan plens de brillants i detalls fets a base de diferents materials de primera qualitat. I tot plegat pintat a mà amb colors que ressalten de forma extraordinària, mostrant una paleta de infinita de tons vius i cridaners.

Les seves obres s’inspiren en el corrent artístic del surrealisme, aparegut el 1917. Aquesta avantguarda creativa té com a objectiu anar més enllà del que és real, potenciant les esferes irracional i onírica. També trobem influències de la col·lecció Toms Drag al Pop Art europeu i americà, combinant-ho amb una barreja d’elements de la cultura popular europea, africana i asiàtica.

Després de la seva sobtada mort el 2012, Thomas va deixar múltiples esbossos i conceptes inèdits que han permès que el seu equip els segueixi desenvolupant i presentant als amants dels colors de tots els racons del planeta.

Persones, animals, objectes… ningú no escapa a l’enginy de la col·lecció Toms Drag

Estem davant de la creativitat sense límits posada al servei del joc creatiu de l’artista. Qualsevol rol o clixé es modifica, de manera sorprenent, per obtenir obres d’art úniques. Ànecs, elefants, gallines, oques, rinoceronts, mussols, tucans, cocodrils, cavalls, bous, tortugues, ratolins, gats, granotes, flamencs, elefants, girafes, gossos, peixos, gavines, porcs i lleons són reinterpretats, humanitzats i equipats amb elements tan insòlits com sabates, paraigües, barrets o tocats.

També existeixen al catàleg canelobres, taules de decoració, miralls, mobles i cubs multicolor; bols, safates i calaixeres amb motius florals amb predominància dels nacrats; fins i tot hi ha recreacions de professionals com ara cambrers o xefs amb figures insòlites.

Tot el món de Toms Drag ja està disponible al web Casa Canut Art Deco Shop o a la seva botiga física d’Andorra. Tots els colors del Pantone combinats amb una visió extremadament optimista.