Els paraigües Ezpeleta no són només accessoris pràctics per protegir-nos de la pluja; són autèntiques peces de moda que aporten un toc d’elegància a qualsevol dia gris. La marca, amb arrels que es remunten a més de 80 anys, ha perfeccionat la combinació de funcionalitat i estil en cada un dels seus dissenys.

Ezpeleta ofereix una àmplia varietat de paraigües, des dels clàssics fins als més moderns i avantguardistes. Cada peça és una obra d’art que reflecteix l’atenció als detalls i el compromís amb la qualitat. Els dissenys van des d’estampats colorits i florals fins a models minimalistes i sofisticats.

La història d’Ezpeleta és la història d’una passió per la moda i la funcionalitat. Fundada el 1935 a Espanya, la marca ha evolucionat amb el temps, mantenint el seu compromís amb l’excel·lència. Cada paraigua compta una història de tradició i artesania, transmesa de generació en generació.

No hi ha millor moment que la tardor per explorar la col·lecció d’Ezpeleta a la nostra botiga d’art-deco Casa Canut a Andorra. Visita’ns a l’Av. Carlemany, 107 d’Escaldes Engordany, t’oferim una curada selecció de paraigües Ezpeleta que s’adapten a tots els gustos i estils.

Per què conformar-se amb el comú quan pots destacar sota la pluja amb un paraigua Ezpeleta? Descobreix l’elegància funcional que la marca ofereix i fes una declaració d’estil única.

Visita’ns a Casa Canut i tria el teu paraigua Ezpeleta avui mateix!