A Casa Canut Art Deco Shop t’oferim una gran varietat de marques exclusives de primeríssim ordre, perquè trobis tot el que necessites al món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula. És per això que no podia faltar la marca per excel·lència de productes de luxe basats en el vidre tallat, Swarovski i els seus extraordinaris dissenys de joieria que s’exhibeixen sota una llum nova i fantàstica, superant els límits de la creativitat i aprofitant el poder transformador dels vidres.

El cigne que brilla més que el sol

Tot i que la marca actualment és indissociable del cigne (representa l’amor etern cap al vidre, el producte que es treballa amb tècniques exclusives i extrema precisió), no va ser fins al 1988 que es va adoptar com a emblema. I és que des de la seva fundació el 1895, la marca austríaca -la seva caserna general està situada a Wattens- va emprar la flor d’Edelweiss com a símbol, representant una icona nacional i la puresa del vidre.

La passió, iniciativa i innovació del seu fundador, Daniel Swarovski, va acabar desembocant en una marca capdavantera global al sector de la bijuteria i accessoris d’alta gamma. Basada en rigorosos principis de lideratge sostenible, Swarovski desenvolupa el negoci internacional mentre desenvolupa una estricta política mediambiental.

El detall fet obra d’art

Gràcies a un metòdic procés creatiu en el treball amb el vidre (des dels esbossos inicials fins al muntatge final), a Swarovski es desenvolupen talles, tons i mides que desafien els límits de la física. El resultat final són productes i col·leccions exquisides, dotades d’una brillantor increïble.

Aquesta recerca incansable de la perfecció ha provocat que empreses referents al món de la moda com Chanel, Dior o Balenciaga hagin col·laborat amb Swarovski. Tampoc ha estat aliè el món del cinema (Marilyn Monroe va lluir unes arracades de la marca a Els homes les prefereixen rosses i Audery Hepburn va fer servir una tiara a Esmorzar amb diamants, entre altres icòniques actrius) i fins i tot les celebracions nadalenques (l’estrella que corona de l’arbre del Rockefeller Center està feta a base de vidres Swarovski).

Si la teva marca de referència al món de la decoració i els accessoris és definitivament Swarovski, no dubtis a aprofundir a la nostra web Casa Canut Art Deco Shop o visitar la nostra botiga d’Andorra per adquirir arracades, collarets, anells, rellotges i conjunts sencers, tant per a tu com per a casa teva, per lluir com un etern arc de Sant Martí multicolor.