Sentir-se bé a casa no és només una qüestió de comoditat. La decoració, els colors i la il·luminació també contribueixen a què gaudim de més benestar a la nostra llar. L’art i el disseny, en les seves diferents formes, ens aporten emocions positives i sensacions que ens fan sentir bé quan creuem la porta de casa. A més, ens ajuden a crear un ambient amb una personalitat única.

A Casa Canut, botiga d’art i decoració a Andorra, t’expliquem algunes idees per introduir l’art i el disseny a casa teva. Quina encaixa més amb tu?

Combina la teva decoració amb peces d’art úniques

Mobiliari nòrdic, clàssic, glam… l’art pot combinar amb qualsevol tipus de decoració. L’art és infinit i de ben segur trobaràs la peça ideal per al teu espai.

A Casa Canut Botiga disposem de peces d’art de diferents artistes. Juliani Mo per als més moderns i minimalistes, Tom’s Drag per als eclèctics, Romero Britto per als coloristes… Visita’ns o descobreix la nostra botiga online casacanutbotiga.com i navega entre una amplia varietat de peces d’art.

Un moble també pot ser art

Qui diu que afegir art a casa és col·locar figures o quadres? Taules, miralls, cadires, calaixeres… Els artistes també dissenyen mobiliari perquè puguis gaudir del seu estil en altres formats.

Un mirall colorista i extremat al rebedor, una taula de centre on prendre el cafè i sorprendre als convidats, una butaca icònica… A casa teva, l’art no és només per contemplar-lo. Dona-li utilitat!

Art o disseny?

L’eterna pregunta! Quan es tracta de la decoració i la personalitat de la teva llar, ambdós conceptes es fusionen. Els mobles de disseny són l’opció ideal per fer de casa teva un refugi únic i incomparable.

Vesteix d’estil cada estança incorporant-hi cadires de disseny trencador, un sofà que es convertirà en protagonista o fins i tot un porta-paraigües amb una estètica especial. Cada detall compta!

Els llums de disseny també il·luminen quan estan apagats

La il·luminació és un altre dels aspectes de la nostra llar que poden convertir-se en art i millorar l’estètica de l’espai. Col·loca un llum de peu al costat del sofà, renova el llum de taula del dormitori, decideix-te per un llum de sostre trencador… Les opcions són il·limitades.

Tecnologia captivadora

Els electrodomèstics o aparells tecnològics t’ofereixen també un element estètic, a part de les funcionalitats per les quals han estat dissenyats. Això és un gran avantatge, doncs pots aprofitar per donar un toc diferent a casa teva a través d’aparells funcionals.
Com fer-ho? Utensilis de cuina d’estètica retro o minimalista, altaveus de disseny…

Com veus, hi ha moltes maneres d’incloure l’art i el disseny a casa teva. Experimenta i descobreix tot el que pots millorar a casa. Vols ajuda? Contacta amb Casa Canut botiga, experts en art i decoració per a la llar a Andorra.