L’hora del te és un moment especial que ens permet desconnectar i relaxar-nos. Per convertir aquest ritual en una experiència veritablement elegant, els estris de te de Wedgwood són l’elecció perfecta. Troba les noves col·leccions a Casa Canut Botiga, el teu art-deco shop a Andorra.

Tradició i elegància

Els estris de te de Wedgwood són coneguts per la seva tradició i elegància. Fundada el 1759, aquesta icònica marca britànica ha mantingut el seu compromís amb l’artesania d’alta qualitat al llarg dels segles. Cada peça està dissenyada acuradament per combinar la sofisticació clàssica amb la funcionalitat moderna.

Porcellana fina i detalls exquisits

La porcellana fina és la pedra angular dels utensilis Wedgwood. Cada tassa, platerets i tetera reflecteix l’artesania meticulosa que ha fet famosa la marca. Els detalls exquisits, des dels patrons intricats fins a les nanses ergonòmiques, eleven l’experiència de prendre te a un nivell completament nou.

Col·leccions versàtils

Wedgwood ofereix una àmplia gamma de col·leccions que s’adapten a tots els gustos. Des del clàssic i atemporal “Wild Strawberry” fins al modern “Wonderlust,” cada col·lecció té el seu encant únic. Ja sigui que prefereixis un estil més tradicional o contemporani, trobaràs la col·lecció perfecta per realçar la teva hora del te.

Experiència sensorial

Gaudir de l’hora del te amb els utensilis Wedgwood és més que simplement prendre una beguda calenta. És una experiència sensorial que involucra la vista, el tacte i, és clar, el gust. La bellesa de les peces a la teva taula millora la presentació del teu te, fent que cada glop sigui encara més gratificant.

En conclusió, quan tries els estris de te de Wedgwood, estàs invertint en més que simples accessoris de cuina. Estàs incorporant la tradició, l’elegància i l’artesania a cada moment de la teva hora del te. Així que, fes de la teva propera pausa per al te una experiència veritablement encantadora amb els utensilis Wedgwood.

 

A Casa Canut Botiga som especialistes en detalls per a la llar i en peces de disseny que et facin gaudir de cada moment. T’esperem a la Av. Carlemany, 107 de Escaldes-Engordany a Andorra. També pots adquirir una selecció de productes a la nostra botiga online casacanutbotiga.com