Què és Lexon?
Lexon és una marca francesa, dedicada a la creació de productes innovadors i de disseny per a la llar i l’oficina. El seu objectiu és demostrar que els objectes quotidians poden ser funcionals i estèticament atractius.
Lexon ha rebut diversos premis internacionals de disseny i ha esdevingut un referent d’aquest món.

Innovació i Estil
El que fa que Lexon sigui tan especial és la seva capacitat per combinar tecnologia avançada amb un disseny actual i elegant. Cadascun dels seus productes, estan pensats per fer la teva vida més fàcil i aportar un toc de sofisticació a qualsevol espai.

Altaveus i Ràdio Despertadors
Els altaveus i ràdio despertadors de Lexon no només ofereixen una qualitat de so excepcional, sinó que també destaquen pel disseny modern. Els models com el “Mino” són portàtils i vénen en una varietat de colors que poden completar qualsevol estil de decoració. A més, molts disposen de funcions addicionals, com la càrrega sense fil, la qual cosa els converteix en una opció pràctica i també estilosa.

Llums de Disseny
Els llums de Lexon són un altre exemple perfecte de com la marca fusiona funcionalitat i estètica. Models com la “Lexon Mina” ofereixen una il·luminació suau i ajustable que és ideal per crear un ambient acollidor de qualsevol habitació. Aquestes làmpades són recarregables i portàtils, cosa que la fa perfecta per col·locar-les en qualsevol lloc sense preocupar-te pels cables.

Un altre llum que combina innovació i sofisticació és la “Bubble Lamp”, permet adaptar la llum a qualsevol hora del dia. Amb una tecnologia de 9 llums diferents i totalment apta per carregar el mòbil.

Gadgets i Tecnologia
Al món dels gadgets, Lexon ofereix una varietat de productes innovadors que van des de bateries portàtils fins a auriculars sense fils…

A Casa Canut, oferim una selecció dels millors productes de Lexon. Us convidem a visitar la nostra botiga i descobrir l’àmplia gamma de productes que tenim disponibles. Estem segurs que trobareu el complement perfecte per al vostre espai. Vine i descobreix com Lexon pot transformar casa teva o oficina amb el seu innovador disseny.