El motor de Casa Canut Art Deco Shop és trobar el producte del món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula que et va com a anell al dit. Aquest element concret que omple de llum i color la teva llar i que diu molt de la teva manera de veure el món. I és que la teva personalitat es demostra a través dels colors que projecten els objectes que habiten casa teva, així com el seu ordre i distribució. Encara que fins i tot, de vegades, et pugui semblar que són decisions a l’atzar, cada unitat que decora casa teva al darrere hi ha un poderós per què.

Dins de l’exclusiu i selecte grup de marques amb què treballem a Casa Canut, tenim molt d’afecte a l’ensenya Egan i, en especial, a la seva col·lecció Le Pupazze. Aquesta gamma de l’ensenya italiana representa figures femenines molt originals, dotades d’un disseny elegant i adornades amb colors i motius florals cridaners.

Elegància i color amb Le Pupazze a tots els racons de casa

Dins la col·lecció pots trobar un ampli catàleg de solucions amb motius florals, que donaran un aire de calidesa a la teva cuina i a moments tan especials com reunir-te amb un vell conegut: tasses de cafè i per a infusions, portafotos, sets (cafè i sucrera; drap de cuina i reposaculleres, penja-robes i drap de cuina, davantal, salvaestovalles i reposaculleres).

Si optes pels característics dissenys de Le Pupazze, que giren al voltant de la dona, trobaràs encensaris, gots, candelers i envasos (per fer-los servir com a contenidors o com a originals testos de plantes o flors).

Per als qui se senten atrets pel món dels somnis, res millor que les campanetes, guardioles o llums de nit led (amb formes de reina i de dones de conte de fades).

Bosses, perfumadors, ampolles tèrmiques, rellotges, mocadors per al coll, ventalls i joiers completen l’infinit món de possibilitats que us ofereix la col·lecció Le Pupazze d’Egan per decorar la vostra llar, omplint-la d’elegància i color. Si necessites inspiració visita la nostra web Casa Canut Art Deco Shop o vine a la nostra botiga d´Andorra.