Tot i que no hem ni consumit la meitat del calendari, ja s’han presentat les tendències al món de la decoració per al 2023. D’entre totes elles, en destaquen 5 que es poden expressar, donant un toc de color i de distinció a casa teva, gràcies a Casa Canut, botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, els regals i l’art de la taula a Andorra.

1 Combinació d’estètica i funcionalitat

Les peces ornamentals desproveïdes d’un ús extra han quedat relegades a un paper secundari a les llars d’avui en dia. Destaquen els colors, les textures terroses i la llum. Un aire mediterrani que inundarà l’estança on es trobi el Boule White (la funcionalitat combinada amb un disseny icònic). Aquest set consta de dos bols, dos plats plans i dos plats universals, així com un plat de servei.

2 Clàssics que no passen de moda

Hi ha elements que mantenen la seva vigència al llarg dels anys. Molt presents, sobre tot, durant els mesos d’hivern, les catifes són un reclam visual a les llars de mig món. Els motius curvilinis i geomètric ja eren utilitzats per les tribus nòmades d’Àsia Central, fa uns mil anys. D’aquesta manera, la catifa interior Odin serà un nexe d’unió entre el passat i present del món dels tapissos.

3 La cuina com a epicentre de la casa

Una cultura que gira al voltant d’unes estovalles, sempre cuida el santuari on es cuinen i preparen els aliments. Durant la propera temporada destacaran elements amb colors i formes que transmetin força i energia, com és el cas del setrill i l’Artisan Baker d’Emile Henry, recobertes amb un vermell vibrant.

4 Fusió d’artesania i disseny

La unió d’aquests dos mons, on col·lisionen de manera harmònica antiguitat i modernitat, s’expressa a la perfecció a la Big Apple (figura de porcellana sobre una base de fusta negra) del pintor i escultor Romero Britto. L’artista carioca combina en les seves obres elements del cubisme, art pop i graffiti. El resultat final són obres de vibrants colors i arriscats patrons que tenen per objectiu mostrar el costat més esperançador, feliç i bell de la realitat.

5 Benvingut al mode slow

Després de l’enrenou diari, existeix l’oasi privat on tot es ralenteix per donar lloc a un escenari de pau interior, on hi destaquen les formes arrodonides. Moments especials per gaudir relaxat -sol o acompanyat- d’un bon vi blanc, amb la copa de vidre Villeroy & Boch.

Sempre que vulguis tenir la teva decoració de la llar al dia, a Casa Canut t’assessorem com a especialistes en el món de la decoració, els accessoris, els regals i l’art de la taula a Andorra.