L’artista alemany Tom Hoffmann va néixer el 1956 i va morir inesperadament el 2012. El 1988 va fundar Tom’s Company juntament amb Arno Müller, qui ha quedat al càrrec de la marca amb el seu equip.

L’acolorida història de Toms Drag va començar, curiosament, amb una catàstrofe. Després de l’atemptat a les Torres Bessones l’11 de setembre de 2001, el món va patir un gran shock col·lectiu. Tom Hoffmann volia capgirar-ho i oferir creacions carregades d’optimisme i alegria. Per això, va començar a crear figures “drags” pintades a ma i les va regalar als seus amics i familiars.

La nova col·lecció va tenir una gran acceptació i la seva popularitat es va estendre per tot el món. Des de la mort de Tom Hoffman, Arno Müller i el seu equip distribueixen Toms Drag, una col·lecció d’objectes i accessoris de disseny.

Podem definir en Thomas Hoffman con un excèntric artista optimista, creatiu, entusiasta i autèntic. El 1985 va realitzar la seva primera exposició, amb estatuetes creades amb diferents materials. Poc després, va crear la seva pròpia empresa amb el seu company Arno Müller on van desenvolupar objectes d’interior fusionant estils com el cottage, colonial, contemporani, ferro forjat, asiàtic…

Toms Drag Collection és la col·lecció de més renom i la que va aportar-li la fama mundial. Els seus dissenys són molt interessants i peculiars, plens de brillants i detalls de diferents materials. Les obres estan creades per artistes amb materials de primera qualitat i pintades a mà amb colors vius i cridaners. Hi trobem influències del pop art europeu i americà amb ornamentació de la cultura popular europea, africana i asiàtica. El resultat: un original frenesí de colors i alegries!

Tot i la seva mort, en Tom va deixar molts esbossos i conceptes inèdits que, hores d’ara, el seu equip ens segueix presentant.
A Casa Canut, botiga de decoració i art a Andorra, som uns autèntics apassionats de Toms Drag. T’oferim una àmplia varietat de figures i mobles Toms Drag de decoració per a la llar, l’oficina, establiments… Descobreix l’univers Toms Drag clicant aquí.