Toc toc! Una de les èpoques més màgiques i entranyables de l’any truca a la porta de casa teva. El Nadal ja ha arribat! Els convidats, els regals, la festa i la gastronomia omplen aquests dies i, acompanyats dels nostres éssers més estimats, seiem al voltant de la taula per celebrar.

Segur que has donat mil voltes al menú que serviràs aquest Nadal però, ja saps com vestiràs la taula? La decoració és el primer impacte per als teus convidats. Rebre’ls amb una taula preparada amb cura marcarà la diferència.

5 consells perquè la teva taula llueixi perfecta

  1. La decoració i col·locació dels elements és important, però tingues en compte que el teu convidat s’ha de sentir còmode. No omplis la taula en excés.
  2. Abans de decidir quines estovalles i vaixella faràs servir, decideix quin menú prepararàs. La vaixella i els tèxtils poden fer ressaltar els aliments i mostrar-los encara més deliciosos.
  3. Les estovalles blanques realcen els aliments i donen sensació de net, les vermelles o blanques amb detalls daurats són la pura essència del Nadal i les negres són adequades pels sopars més luxosos i elegants.
  4. Col·loca els coberts i plats seguint el següent esquema que hem preparat per fer-te les festes més fàcils.

  1. No t’oblidis dels detalls decoratius. Depenent de l’espai de la taula en podràs posar de més vistosos o que només siguin detalls: un centre de taula, un camí amb ramets d’eucaliptus… La imaginació no té límits!

A Casa Canut, art deco shop a Andorra, t’estem esperant per ajudar-te amb la teva decoració de Nadal. Accessoris per l’arbre de Nadal, figures nadalenques, vaixelles temàtiques, copes exclusives, coberteria d’alta qualitat… Visita’ns a l’Av. Carlemany, 107 i viu un Nadal increïble. Si no pots apropar-te, descobreix-nos a la nostra botiga online.