Les icòniques olles i cocottes de Le Creuset arriben a Casa Canut, art deco shop a Andorra, per sumar un toc d’autenticitat a la teva cuina i oferir-te els millors estris perquè les teves receptes surtin delicioses!

Les cassoles de ferro fos es fabriquen amb materials de la més alta qualitat, incloent-hi ferro i acer reciclats, per crear clàssics perdurables.

El procés de fabricació de les cassoles Le Creuset és molt interessant i inspirador. Primer de tot, es fon al forn la matèria prima i a continuació es vessa a un gresol o “creuset”. Sabies que d’aquest procés és d’on ve el nom de la marca?

Quan el metall es refreda, els artesans separen els motlles de sorra per extreure’n la nova cassola. Cada peça és totalment única. El motlle es trenca després de cada ús i la sorra es reutilitza per crear noves peces.

Cadascuna d’aquestes olles és inspeccionada a mà per quaranta artesans, revisant totes les corbes i detalls.

fabricación ollas le creuset

L’espectacular color de les olles Le Creuset

Arribem a un dels moment més esperats, el color! És un tret diferencial de la marca Le Creuset i utilitzen pigments de colors intensos amb una gamma de colors únics. Els seus dissenys estan pensats per adaptar-se a totes les decoracions de la llar.

Per donar-li el color característic, les olles es ruixen amb un mínim de dues capes d’esmalt per protegir la peça per dins i per fora.

ollas le creuset rojas

Per acabar, es revisen a mà, se sotmeten a proves de seguretat i s’hi afegeixen els poms i nanses.

Si com nosaltres, ets un Le Creuset lover, vine a Casa Canut Botiga, a l’Av. Carlemany, 107 d’Escaldes-Engordany a Andorra, i fascina’t amb les últimes novetats. Així sí que ve de gust cuinar!