El gos constitueix l’animal de companyia per excel·lència, la connexió del qual sempre ha gaudit d’un estatus molt especial i proper amb les persones. La seva lleialtat, amor incondicional i detecció de l’estat d’ànim dels seus amos han ajudat a forjar una relació que es remunta a uns 15.000 anys enrere al sud-est asiàtic.

A Casa Canut Art Deco Shop d’Andorra, som coneixedors del magnetisme que genera un artista recargolant un globus allargat per acabar convertint-lo en un divertit gos a base d’una combinació de làtex i aire; el millor amic de l’home. Per això us presentem la innovadora i divertida col·lecció Juliani Mo.

Juliani Mo, una col·lecció que expressa la infinita imaginació i il·lusió dels nens  

Amb Juliani Mo s’ha materialitzat una activitat típica de fires i festes populars en una peça de decoració molt atractiva. A banda d’una completa gamma de gossos globus en diferents colors (groc cridaner, negre, verd, blau elèctric i metal·litzat, rosa, taronja, models pop art i multicolor…), la col·lecció aprofundeix en el model silenci (basat en els mims i les caretes carnavalesques venecianes) i en la reproducció de figures de bous, bulldogs, ballarines i fins i tot el mític Floquet de Neu.

Gràcies a aquesta relació tan especial amb els humans, els gossos han format part del món de l’art des de temps immemorials. Se’n destaca la presència tant en pintures rupestres, murals del déu Anubis acompanyant jeroglífics, representacions de batalles al Pròxim Orient, mosaics a l’Antiga Roma, pintures a l’oli (el mastí de les Menines és un destacat exemple) o retrats com el realitzat per Andy Warhol.

Juliani Mo, des del 1978, dissenya i fabrica, artesanalment, articles decoratius basats en sèries exclusives i limitades. Les seves peces es basen en materials tan diversos com ara fibra de vidre, resina, fusta, llautó, metall, làmines d’or, plata i coure.

Gaudeix de la completa i divertida col·lecció de Juliani Mo al web de Casa Canut o al seu Art Deco Shop d’Andorra. La imaginació i diversió d’un globus posada al servei de l’art…