Amb l’arribada de l’estiu s’inicia la temporada de reunions de final de curs, trobades desenfadades amb amics, celebracions marcades amb subratllador i vermell com és la festivitat de Sant Joan i les seves inoblidables revetlles.

Si ets dels que els encanta posar-se el davantal i fer les delícies dels comensals, a Casa Canut (botiga especialitzada en el món de la decoració, els accessoris, el regal i l’art de la taula a Andorra) tenim cinc gadgets que t’ho posaran molt fàcil. Així només hauràs de centrar-te en la gastronomia i preocupar-te de potenciar el teu costat més creatiu:

Nanses i mànecs Cristel Col·lecció Castelline

Vesteix les teves olles, paelles i cassoles amb nanses i mànecs dels colors més divertits: cassis (violeta), color de gerds i taronja. També hi ha lloc, dins d’aquesta col·lecció d’accessoris, per a colors més sobris i tradicionals com el gris o el negre. Si vols donar-li un toc de distinció, sempre pots optar per una nansa d’acer o un mànec de fusta.

Bol de conservació Emile Henry

Les amanides lleugeres de fruites i verdures, una de les reines de les taules durant l’estiu, tenen el seu millor aliat en el bol alt de conservació de ceràmica i suro. Quan serveixis aquest suculent primer plat, estarà fresc com si l’haguessis collit fa deu minuts del teu hort urbà.

Forquilla de carn Chroma France

Si has preparat una suculenta barbacoa, sorprèn als teus convidats amb aquesta forquilla que evita el lliscament durant el tall. Es tracta d’una combinació perfecta d’acer japonès de qualitat i del disseny de FA Porsche. El seu mànec, d’acer inoxidable, és extremadament ergonòmic. Amb aquest gadget duràs la carn a un altre nivell.

Motlle de baguetes Emile Henry

Si t’encanta cuidar fins el més mínim detall i t’encarregues fins i tot de fer pa, nom t’oblidis de comptar al teu equip amb el motlle de ceràmica per elaborar 3 baguettes. El seu vermell cridaner serà un contrapunt estètic perquè destaqui entre el parament que utilitzes per cuinar.

Stand de tres nivells per a pastissos Miranda Kerr Royal Albert

Dona un toc kitsch, amb un final espectacular i memorable, a base de petits mossecs dolços. Fins i tot si ets un apassionat de les possibilitats que t’ofereix el món dels cupcakes, aquest és el teu accessori. El seu toc acolorit, únic i atemporal farà que els teus amics no ho oblidin mai. Compte que t’ho reclamaran perquè ho portis al teu pròxim acte social…

Amb aquests singulars gadgets de Casa Canut seràs el rei de la taula aquest estiu.