Bruno Jorge Monteiro és un artista del graffiti. Va començar la seva aventura amb aquest estil artístic el 2005 i ara és notícia per col·laborar amb la marca Bull&Stein.

Quan pinta, vol transmetre un art sense límits, expressar la llibertat i un món de colors. El seu art es veu influenciat pel graffiti, els tattoos i la cal·ligrafia àrab.

Bull&Stein cercava un estil diferent de pintura en les seves peces escultòriques i es va interessar per la feina de Bruno Jorge Monteiro. L’objectiu consistia en mostrar l’essència del graffiti urbà en peces orgàniques, que en aquest cas eren fruites.

Les peces d’art van tenir una immediata i gran acceptació entre el públic. “El graffiti és una forma d’art molt necessària en la decoració de les ciutats. Hi ha molts esdeveniments associats al graffiti i l’street art i ens toca als artistes elevar l’art a un altre nivell” assegura Bruno Jorge Monteiro.

Els colors que es van escollir per a les diferents peces són càlids i vibrants per afavorir l’explosió colorista i l’impacte del graffiti.

Les escultures estan fabricades amb fibra de resina o ceràmica i tenen forma de fruites. El seu look cridaner les converteixen en peces ideals per ser protagonistes tant a l’interior com a l’exterior.

T’atreveixes a sumar un punt desenfadat a la teva llar, local o oficina? A Casa Canut, botiga d’art i decoració a Andorra, disposem de les exclusives peces de Bull&Stein en diferents formats perquè trobis la idònia per al teu espai.