Voleu descobrir com es fa la millor amanida de tomàquet, pesto i burrata? A Casa Canut ens agrada cuidar-vos, per això us proporcionarem una de les nostres receptes favorites, a més d’idees per servir-lo de manera original i bonica.

Ingredients:
– Tomàquets
– Burrata
– Pesto:
– Alfàbrega fresca, només les fulles ……. 100g
– Formatge Parmesà ……. 200g
– Pinyons ……. 75g
– Dent d’all ……. 2
– Oli d’oliva verge extra ……. 160ml
– Sal

Recepta:
Els especials d’aquesta amanida són els ingredients frescos i de qualitat que s’utilitzen. La clau és seleccionar els productes amb cura, com uns tomàquets sucosos i saborosos, un pesto amb ingredients naturals i una burrata cremosa i suau. Combinant aquests ingredients de forma equilibrada, creem un plat que ens encanta a tots.

Com fer pesto d’alfàbrega?
Primer hem de separar les de fulles d’alfàbrega de la tija, aquesta no es fa servir perquè pot amargar el sabor. Seguidament és molt important que les rentem i assequem consistentment pressionant lleugerament amb paper absorbent. L’alfàbrega és una planta molt delicada que s’oxida amb molta facilitat i qualsevol gota d’aigua o esquinçament pot produir un canvi de color del nostre pesto.
Mentre les fulles d’alfàbrega s’assequen, pelem les dents d’all, les tallem en dues i retirem el germen. Posem els pinyons a una paella sense oli, perquè quedin torrats. Col·loquem tots els ingredients al got del robot de cuina, amb la meitat d’oli i un pessic de sal, i triturem.
Quan ja no s’apreciïn trossos de pinyons ni d’alfàbrega, deixem de triturar-ho per afegir la resta d’oli. Tornem a triturar per integrar l’oli, i ja tenim el nostre deliciós pesto d’alfàbrega casolà.

Idees per servir-lo:
No ens podem oblidar de pensar en quins plats fem servir, quins coberts o com parem la taula ja que són elements imprescindibles per gaudir al màxim del nostre menjar.
A Casa Canut us portem l’opció perfecta per servir aquesta amanida de manera que la faci molt més desitjable i distintiva. Bordallo Pinheiro porta una opció molt original, un plat amb forma d’enciam.
Us convidem a Casa Canut que vingueu a veure la gran varietat d’opcions que oferim, que segur que s’adapten als vostres estils.