Hi ha artistes que amb el seu treball diari aconsegueixen anar un pas més enllà i fer-se un lloc al cor dels amants de la decoració. A Casa Canut Art Deco Shop d’Andorra, ja et pots fer amb una de les exclusives efígies de la col·lecció Guillermo Forchino.

Guillem Forchino, l’art del còmic plasmat en 3D

L’artista argentí Guillermo Forchino (1952) s’ha fet mundialment conegut després d’un procés laboriós d’experimentació i creatiu -des de principis de la dècada dels 80-, per acabar recreant divertides figures inspirades en personatges de còmic.

Inicialment, va començar creant models a base de bandes embolicades de tela en què cap i mans eren de cera i paper maixé acolorits amb pigments naturals. Posteriorment, l’artista va escollir poliresines per crear les seves figures.

Estem parlant d’una col·lecció molt exclusiva, ja que només apareixen al mercat noves creacions dues vegades l’any. El treball artístic de Guillermo Forchino es reprodueix en diverses mides (original, 75 i 50%). Com que alguns models han assolit el màxim nombre assignat de duplicacions, s’han convertit en cobejades peces de col·leccionista. Però encara pots adquirir els darrers exemplars disponibles a la web de Casa Canut o al seu Art Deco Shop d’Andorra.

Escenes quotidianes i professions com a abanderats de la col·lecció Guillermo Forchino

Destaquen, dins de la col·lecció Guillermo Forchino, les professions (bàrman, fotògraf, gran cap, cuiner, home de negocis, ciclista, golfista, esquiador, doctor, dentista, jutge, advocat, pilot, tastador de vi i excursionista), així com versions d’escenes motoritzades (“acabats de casar”, “caddies”, “el primer amor” o “rally car”). Tot embolcallat en una aura màgica i divertida, teletransportant-te al món de les tires còmiques. I tot això disponible a Casa Canut Art Deco Shop d’Andorra.