Cuinar és un veritable art i, per gaudir-ne al màxim, es necessiten els millors materials i estris de cuina. La marca francesa Cristel t’ofereix utensilis de cuina de qualitat professional. És el primer fabricant francès d’estris de cuina amb nanses extraïbles i compta amb una àmplia gamma d’estris fabricats en acer inoxidable i garantits per a tota la vida. A Casa Canut Botiga, trobaràs les millors olles Cristel. Visita’ns a l’Av. Carlemany, 107, o troba-les a la nostra botiga online.

1 Acer inoxidable d’alta qualitat

Són utensilis fabricats amb acer inoxidable d’alta qualitat i milloren l’art de la cuina perquè són antiadherents, cuinen els aliments de manera homogènia i eviten l’efecte “bullit”.

2 Avalats per prestigiosos xefs

Cuinar amb olles i paelles Cristel et garanteix que els aliments conservin el seu sabor original i textura. És per això que prestigiosos xefs com Raymond Blanc els utilitzen a diari i n’avalen la seva qualitat.

3 Productes sostenibles

Són productes fabricats de manera ecològica i 100% reciclables.

4 Aptes per a rentavaixelles, forn i tot tipus de cuina

Estan pensats per facilitar-te la vida a la cuina. Són aptes per al rentavaixelles, per coure al forn i per a tot tipus de cuines, fins i tot per a plaques d’inducció.

5 Amb mànec extraïble

Alguns dels estris de cuina Cristel disposen de mànecs extraïbles per facilitar-ne la neteja o posar-los al forn.

6 Una àmplia gamma de productes

Les col·leccions Cristel posen a la teva disposició tots els estris que necessitis per crear les teves millors receptes: cassoles, olles, paelles, cassons, woks…

La col·lecció Castelline, disponible a Casa Canut

Elegància, funcionalitat i singularitat defineixen aquesta col·lecció de Cristel. Cassoles i altres estris de cuina que combinen un disseny sobri amb una qualitat professional. Compten amb una base multicapa de cinc capes de metalls amb propietats complementàries que distribueixen l’escalfor de manera excel·lent. El resultat, una cocció suau, econòmica i saborosa.

Base gruixuda de difusió i acumulació de calor:

  • Eficàcia tèrmica excepcional
  • Distribució uniforme d’escalfor per tot el producte
  • Permet cuinar sense aigua ni greix
  • Manté la temperatura mentre se serveix
  • Obertura d’abocament ample i eficaç

A punt per cuinar com un/a autèntic/a xef? A Casa Canut t’equipem perquè gaudeixis cuinant!