Estàs pensant en renovar les teves paelles o cassoles? Tingues en compte la teva comoditat i aconsegueix estris amb mànec desmuntable. A Casa Canut, botiga d’art i decoració per a la llar, disposem d’utensilis de cuina amb mànec extraïble de les millors marques: Cristel, Woll Cookware…

Aquest tipus d’estris de cuina, et seran molt útils. Per què? Avui te n’expliquem 6 avantatges.

1 Ocupen menys lloc i et permeten endreçar millor
A tots ens ha passat d’obrir un calaix i veure un embolic de paelles i cassoles, o intentar encabir estratègicament una paella i que el mànec no et permeti tancar la porta. Aquests problemes s’hauran acabat amb estris de mànec extraïble. Estalvien molt espai perquè pots desar el mànec per separat i apilar les paelles desmuntades.

2 Facilita la neteja
Netejar paelles o cassoles amb mànec sempre és més difícil perquè es creen racons inaccessibles. Amb una bateria de cuina amb mànec extraïble, serà tan fàcil com netejar un plat. A més, s’eixugarà molt millor perquè l’aigua no quedarà atrapada entre els components.

3 Encaixen millor al rentavaixelles
Tot i que recomanem rentar les paelles i olles a mà, amb aigua calenta, sabó i una esponja suau, si les vols rentar al rentavaixelles, t’encaixaran molt bé i estalviaràs espai.

4 Podràs utilitzar les paelles o cassoles com a plates i fins i tot posar-les al forn
Els mànecs de paelles, cassons o cassoles, impedeixen posar-los als forn perquè estan creats de materials que no suporten les altes temperatures. Cuinar amb la mateixa paella al forn és molt pràctic i amb la possibilitat de desmuntar el mànec, ho faràs possible. Quan vulguis treure-la del forn, posa-hi el mànec per poder manipular-la sense cremar-te.

5 Necessites una paella, una cassola o un motlle per a pastissos?
Amb una paella amb mànec extraïble ho tens tot. Només has de desmuntar-ho per utilitzar l’estri segons et convingui. Així no necessitaràs tenir tants utensilis i estalviaràs espai a la teva cuina.

6 Serveix el menjar a taula acabat de cuinar
Alguna vegada has cuinat un plat espectacular i a l’hora d’emplatar-lo a la safata ha quedat tot desmuntat? Quina frustració, oi? Amb les paelles i cassoles amb mànec desmuntable, podràs presentar a taula les teves receptes acabades de fer.

Si amb tots aquests avantatges, no pots esperar a tenir els teus estris de cuina amb mànec desmuntable, visita’ns a Andorra a Casa Canut Botiga o demana els productes a la nostra botiga online.