La primavera és una època optimista i alegre, plena d’esdeveniments socials on reunir-nos amb familiars i amics. Vols fer-los una sorpresa amb un regal original? A Casa Canut, deco-shop a Andorra, creiem que no es necessiten excuses per donar un detall a aquells que estimem. T’inspirem amb cinc articles de disseny idonis per a aquesta època de l’any.

 

Copes Lolita

Aquestes copes són autèntiques peces d’art. Estan fetes a mà amb vidre bufat i no n’hi ha dues d’idèntiques! Els dissenys són acolorits i originals i es creen aplicant múltiples capes separades al vidre. Es pinten a mà amb pintura no tòxica de grau alimentari i s’enganxen fins a 100 cristalls quan es creen dissenys glamurosos.

Comprar copes Lolita online.

Altaveu Mino de Lexon

Tan petit com una càpsula de cafè! Alta tecnologia en format micro, disponible en una àmplia varietat de colors. És perfecte per portar la teva música allà on vulguis i dur-lo a la bossa o fins i tot a la butxaca. A més, inclou un micròfon mans lliures que facilita les trucades.

Comprar Mino de Lexon online.

Mina Audio de Lexon

Un objecte de disseny creat per Manuela Simonelli & Andrea Quaglio. Aquesta làmpada portàtil de LED inclou també la funció d’altaveu 360 amb so immersiu i incorpora diferents grau de lluminositat, llum càlida, freda i de 7 colors. Es connecta amb el mòbil o la tauleta mitjançant Bluetooth.

Comprar Mina Audio de Lexon online.

Set 2 copes Lolita Wedding

Vols felicitar als nuvis? Fes-ho amb creativitat amb aquestes copes Lolita especials per a casaments. És un set perfecte per regalar i les dues copes vénen presentades en un elegant estoig.

Comprar Lolita Wedding online.

Flamingo

Què és la primavera sense els colors i les aus? Regala vida amb els vistosos flamingos, disponibles a Casa Canut en dues mides: de 43 cm i de 125 cm d’alçada. Ideals per decorar qualsevol racó de la llar i omplir-lo de personalitat i alegria.

Comprar Flamingo online.

 

Aquestes i moltes més idees de regals les trobaràs a Casa Canut, la teva deco shop a Andorra. Visita’ns o mira el catàleg a la nostra botiga online.