“Tens un estil únic i inconfusible. T’enamores de tot el que lligui amb la paraula “eclèctic”. Vols sorprendre a tothom qui visiti casa teva.” Si et sents identificat/da amb aquestes afirmacions, aquestes idees són especialment per a tu.

Les decoracions i el mobiliari d’Ethan Chloe són autèntiques genialitats que poden convertir qualsevol espai en un lloc original i amb molta personalitat. A Casa Canut Botiga ens ha deixat fascinats i et proposem 5 decoracions perquè t’inspiris. Vols aconseguir alguna creació d’Ethan Chloe? Visita’ns a Av. Carlemany, 107 o a la nostra botiga online casacanutbotiga.com

Ètnic i exòtic

Ideal per als amants de les aventures i dels viatges. Aquesta composició per a saló relata històries a totes hores. Un ambient de caliu, alhora que salvatge i bohemi.

Elegància sofisticada

Aquesta combinació de blau indi amb l’espurneig del daurat fusiona l’elegància amb un toc de glamour. Ens evoca aquelles nits de festa i espectacle dels anys 20.

Calma i equilibri asiàtic

Una composició exquisidament equilibrada. Els detalls asiàtics completen aquesta escena que transmet tranquil·litat, calma i ordre. Els colors i l’espai oxigenen l’estança.

Sobrietat urbanita

Un saló digne dels millors àtics de Nova York. Un joc de contrastos entre colors crus i foscos, il·luminació puntual mitjançant làmpades de peu i espelmes i una distribució minimalista que aclareix la ment.

Aires de les illes

De cara al bon temps, res millor que un saló exterior. Aquesta terrassa reconvertida desprèn sensacions de vacances, platja, surf i illes paradisíaques. Els colors naturals es combinen amb materials autòctons.

 

Quina és la teva estança preferida? Atreveix-te a crear una composició original i única a casa teva. A Casa Canut, botiga d’art i decoració per a la llar a Andorra, t’ajudem a aconseguir-ho.