Romero Britto és un dels artistes brasilers més prestigiosos del món i les seves obres reben la influència dels estils cubista i pop art. Del cubisme, n’extreu la deformació de l’anatomia humana o animal i del pop art els colors vistosos i els missatges d’impacte.

Podem reconèixer les seves obres artístiques pels colors vius, amb línies ben definides que recorden als vitralls, les formes geomètriques i l’absència de profunditat a la composició.

L’artista compta amb una galeria pròpia a Sao Paulo, inaugurada el 2001, que reuneix obres col·leccionables i objectes d’art.

artista romero britto

Vols conèixer algunes curiositats sobre Romero Britto? Te n’expliquem 10!

1. Va créixer en una família humil, envoltat de vuit germans.

2. Als 8 anys ja s’interessava per les arts plàstiques i pintava el que la seva ment imaginava en qualsevol suport: diaris, cartrons o trossos de diferents materials.

3. Les seves obres són anomenades per col·leccionistes i admiradors com “l’art de curar”.

4. Va dissenyar una ampolla del famós vodka Absolut.

5. Va començar la carrera de dret a la Universitat Catòlica de Pernambuco però va abandonar per marxar als Estats Units a desenvolupar el seu art.

6. Madonna, Michael Jackson o Arnold Schwarzenegger són només algunes de les celebrities que han aparegut a les seves obres.

madonna romero britto

7. També ha produït quadres per al príncep William, Kate Middleton, Pelé, Roberto Marinho i Dilma Rousseff.

8. L’artista va rebre un homenatge al Carnaval de Rio de Janeiro a càrrec de l’escola de samba “Renascer de Jacarepaguá”.

9. Els personatges inclosos a les obres de Romero Britto, fins i tot els animals, sempre somriuen per transmetre un sentiment d’alegria i positivitat.

10. És un dels pintors de Pernambuco més premiats i un dels artistes brasilers més prestigiosos.

obra art romero britto

Les peces de Romero Britto, a més de ser exclusives obres d’art, són una excel·lent opció per decorar la llar o l’oficina i donar-li un toc de creativitat. A Casa Canut, botiga de decoració per a la llar a Andorra, t’oferim un ampli ventall de figures de Romero Britto amb diferents personatges i mides. T’animes a descobrir-les?